Cordys Holding Blog

Cordys Holding

Cordys: A vállalatoknak van ökológiai felelőssége

2022. január 02. - Cordys Holding
A világban zajló ambíciózus klímavédelmi célok kétségtelenül változás és szemléletváltás felé tereli a vállalatokat, a Cordys-t is. 

Érdemes végignézni, hogy a házon belüli és azon kívüli folyamatokban, értékláncban hol mutatkozik lehetőség a zöldítésre, milyen checklistet állíthatunk össze, amellyel óvjuk a környezetünket - erősítette meg Tirpák István, a Cordys Holding Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója és a Cordys Capital Kft. tulajdonosa.

Okos megoldásokkal hosszú távon jót teszünk a környezetünknek és a vállalatunknak is. Van ökölógiai felelősségünk, javasolt rendszerben, koherenciában gondolkodni.

Kezdjük mindig a miérttel: mik a mozgatórugóink a zöldítésre? Projektszinten érdemes az összes részletre kitérni, a lehetőségeket feltárni.
cordys_4.jpg
Cordys Capital Kft., cordys palace kft., Cordys Palace Kft., Cordys, csarnok építés, Göd, gyártócsarnok, ingatlan befektetés, ingatlan vásárlás, ingatlanbefektetés, ingatlanfinanszírozás, ingatlanhasznosítás, ingatlan-hasznosítás, iroda építés, irodaház építés, irodaház tervezés, irodaház, raktár építés, raktárépület, Tirpák István, zöld megoldások,  zöldterületek, zöldterületeket.
süti beállítások módosítása